Logo

Butterdejspakker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 plader frossen butterdej
3 hårdkogte æg
2 spsk klippet dild
2 spsk klippet purløg
½ dl cremefraiche
100 g flødeost
1 tsk karry
½ tsk salt
1 æg til pensling

1. Tø butterdejspladerne. 2. Rul hver plade ud til en størrelse på ca. 25-20 cm og del dem i 2. 3. Rør flødeosten blød med cremefraiche. 4. Tilsæt karry, salt og krydderurterne. 5. Hak æggene meget fint og bland dem i. 6. Fordel fyldet på de 8 plader. 7. Fold dejen til en trekant omkring fyldet og tryk kanterne sammen med en gaffel. 8. Pakkerne pensles med æg, bages ved 200° i ca. 15-20 minutter.

Pakkerne er velegnede til forret eller natmad - evt. sammen med en tomatsalat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.774 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her