Logo

Butterdejspakker med krabbekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ pk. færdigkøbt butterdej
90 g smelteost med rejer, 30+
75 g krabbekød på dåse
40 g ost, mozzeralla
dild
æg til pensling

Rul den optøede butterdejsplade let ud og del den i to lige store firkanter.
De skal senere foldes sammen til trekanter.
Smelteost og krabbekød blandes sammen.
Dejkanterne pensles med sammenpisket æg (får dem til at holde sammen).
Smør et tyndt lag af osteblandingen på den ene halvdel af dejruden, drys lidt hakket dild og lidt mozzeralla på.
Fold den anden halvdel af ruden over fyldet, så der dannes en trekant. Kanterne trykkes let sammen.
Trekanterne bages i ovnen i 10-15 min ved 225ºC.
Butterdejen skal være hævet og lidt gyldenbrun før de er færdige.
Server dem straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.952 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her