Logo

Butterdejspakker med laks og spinat.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 pakke butterdej (5 plader)
200 g røget laks
250 g hakket spinat
50-100 g flødeost naturel
salt og lidt fintrevet muskatnød
 

Del butterdejspladerne i 2-4 afhængig af hvor store man ønsker pakkerne.
Rul dem ud i kvadrater.
Skær laksen i små stykker og bland med den optøede, pressede spinat.
Rør blandingen blød med flødeost og smag ti med krydderier.
Fordel fyldet på butterdejskvadraterne, luk dem grundigt med en gaffel og bag pakkerne ca. 20 minutter ved 200°C.

 
Tips: Man kan bruge pakkerne til forret, frokost, hovedmåltid til dagligt eller som "skrub af mad". Serveres med tilbehør efter ønske fx. tomater. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.613 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her