Logo

Butterdejssnitter med gedeost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 plader butterdej
1 bæger gedeoste i krydderolie
150 g rejer eller laks i små strimler
salt og peber
Tørret eller frisk purløg

Tag ostene op og lad dem dryppe af.
Bland ostene med krydderierne og rør godt rundt.
Tilsæt rejer eller laks og rør rundt.
Rul butterdejspladerne ud og lav firkantede stykker af 8 cm. længde.
Kom en spsk af osteblandingen på midten af hvert stykke og luk snipperne indover, så de danner en firkant.
Pensl med æg eller olie.
Bages ca. 10 min. ved 180ºC i alm. ovn.
Serveres lune med lidt groftsnittet salat ved siden af med løgringe på som pynt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.893 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her