Logo

Cajun-skinkeschnitzler med blandede bønner og stegte rødløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 skinke schnitzler inderlår 1-1 ½ cm tykke
olivenolie
Cajunkrydderi

Salat
125 g hvide bønner
125 g kidney bønner
2 fed hvidløg
1 løg
2 laurbærblade
salt og peber
250 g grønne bønner
olivenolie
sherryvineddike eller anden eddike

Rødløg
3-4 rødløg
½ dl sherry
½ dl sukker

Læg de tørrede bønner i rigeligt koldt vand 10-12 timer i køleskab - hver slags for sig.
Kog dem i to gryder med frisk koldt vand, hvidløgsfed, halve løg,
1 laurblad i hver gryde og salt.
Lad dem koge til de er møre - ca. 45 minutter - se pakkens anvisninger.
Hæld bønner i en sigte.
Skær hvert rødløg i 4-5 skiver, sæt evt. en tandstikker i hver skive for at holde ringene sammen.
Varm sherryen og opløs sukkeret heri.
Hæld marinaden over løgskiverne.
Lad dem trække i 20 minutter - vend evt. løgene efter 10 minutter.
Tag løgene op steg dem på en varm teflonpande ved middel varme i alt ca. 6 minutter.
Læg dem i et fad og hæld marinaden over igen.
Rens de grønne bønner og kog dem i letsaltet vand 3-4 minutter.
Vend de tre slags bønner med olie og vineddike.
Smag til med salt og peber og servér dem varme, lune eller kolde.
Dup kødet tørt med køkkenrulle og drys schnitzlerne med Cajun-krydderiet.
Varm olien på panden ved kraftig varme og brun hurtigt schnitzlerne på begge sider.
Skru ned til middel varme og steg dem færdige 1 ½-2 minutter på hver side til de er netop gennemstegte.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.022 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her