Logo

Canton Hotpot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

225 g tykstegsfilet uden fedt
375 g kyllingebryst uden skind og ben
125 g sukkerærter
225 g pillede rejer
1 rød peberfrugt i strimler
125 g små, halverede champignoner
225 g bambusskud (fra dåse )
1,25 l. kyllingefond
2 tsk hakket, frisk ingefær
60 g kinesiske æggenudler

Bønnesauce:
1 spsk soyasauce
2 spsk tahin
1 spsk tør sherry
1 finthakket frisk grøn chili (u/kerner)

Skær oksekødet og kyllingebrystet ud i tynde skiver og anret dem på seks tallerkener. Nip ærterne og læg dem på tallerkenerne med rejerne og de øvrige grønsager. Hæld kyllingefonden i en stor gryde med den hakkede ingefær og lad det simre i 15 minutter. Opblød nudlerne i varmt vand i 10 minutter, sigt dem og læg dem i en skål. Bland ingredienserne til bønnesaucen i en skål, tilsæt 2 spsk vand og fordel blandingen i seks små skåle.

Hæld kyllingefonden i fonduegryden, lad den koge op på komfuret og sæt den over på fyrfadet. Hver gæst benytter enten en fonduegaffel - eller bedre en lille kinesisk trådsigte og koger sin hotpot i fonden, hvorefter den dyppes i sauce, inden den spises. Når kød og grønsager er spist, varmes nudlerne igennem i fonduegryden, og suppen fordeles mellem gæsterne i små skåle.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.933 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her