Logo

Caraibiske kyllingelår med karry og mango

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

12 kyllingelår
salt, peber, stærk madraskarry
hvedemel
70 g smør
1.5 dl dåse kokosmælk
1.5 dl hønsebouillon
2 faste mangoer
Tilbehør:
4 dl basmati ris
kokoschips
bananchips
 
Kyllingelår:
Lav et snit rundt om "ankelen" på hvert kyllingelår.
Skær igennem til benet og fjern skind og brusk.
Træk de lange flipstiverlignende sener ud - brug fingrene og pincet eller tang.
Gnid lårene med salt, peber og karry og vend dem i hvedemel.
Brun dem på alle sider i halvdelen af smørret på en pande.
Tør panden med lidt køkkenrulle og smelt resten af smørret i den.
Svits en spiseskefuld karry i smørret.
Spæd med bouillon og kog saucen op under omrøring.
Skræl mangoerne og skær frugtkødet fra den flade sten i tykke både.
Læg mangostykkerne i et ovnfast fad og krydr med salt og peber.
Fordel lårene ovenpå og hæld kokosmælk over.
Læg låg eller alufolie over fadet og sæt det i den 200°C varme ovn i ca. 35 minutter.
Fjern låget 5-10 minutter før endt stegetid.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.681 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her