Logo

Caribiske majsboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#

2,5 dl hvedemel
2,5 dl majsmel
25 g gær
½ tsk salt
2 æg
2,5 dl vand
0,5 dl smeltet smør
2 spsk flydende honning
1 finthakket rød chili uden kerner
2,5 dl finthakket rød peber
*


Gær, æg, smør og honning udrøres i vandet.
Hvedemel, majsmel , salt, chili og peber hældes i.
Stilles til hævning til dobbelt størrelse, evt. koldhævning i køleskab til næste dag.
Dejen slås sammen og formes til boller i passende størrelse 30-40 stk.

Bages ved 210 °C i ca. 25 min.





Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.227 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her