Logo

Carolinas pie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
150 g smør
3 ⅓ dl hvedemel
3 spsk vand

Fyld:
2 ½ dl sukker
125 g smør
1 tsk vaniljesukker
3 æg
1 dl hakkede valnødder
1 dl rosiner
1 ½ dl kokosmel

Hak fedtstof og hvedemel sammen til en grynet masse.
Tilsæt koldt vand og arbejd dejen sammen.
Lad dejen hvile 1 time i køleskabet.
Rul dejen ud på et melet bord.
Læg dejen i en rund form med løs bund, ca. 22 cm i diameter.
Klem dejen fast langs kanten.
Lad formen stå koldt mens du tilbereder fyldet.
Rør sukker og fedtstof sammen.
Tilsæt æggene, et ad gangen, kom vaniljesukkeret i.
Rør nødder, rosiner og kokosmel i fyldet.
Hæld fyldet i pieformen og bag pien ved 150°C i ca 45 min.
Lad pien køle nogle min, inden den serveres.

Tips: Prøv at smage fyldet til med kanel.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.788 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her