Logo

Carpaccio af citrusfrugter og blodappelsincreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Citruscarpaccia:
1 grape
1 blodgrape
2 mandariner
1 appelsin
1 blodappelsin
1 blad gelatine
5 mynteblade
 
Blodappelsincreme:
2 æggeblommer
1 dl letpisket fløde 38%
1 blad gelatine
2 blodappelsiner
30 g rørsukker
 
Citruscarpaccio: Fileter citrusfrugterne og læg dem i en lille terrin. Udblød gelatinen iiskoldt vand og smelt den i citrussaften.
Hæld i terrinen med mynteblade.
Stil terrinen på frost og skær den lige inden servering i ultratynde skiver på en pålægsmaskine,
Blodoppelsincreme: pisk æggeblommerne med rørsuk­ker og legér med kogt saft fra appelsinerne.
Udblød og smejt gelatinen, vend den i cremen ag bland forsigtigt med flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.285 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her