Logo

Carpaccio af sværdfisk med blodappelsin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

nogle tynde skiver frisk sværdfisk
1 blodappelsin
lidt saft fra appelsinen
olivenolie med mandarinsmag

Anret skiverne af sværdfisk på en tallerken. Skær skallen og det hvide af blodappelsinen og del den i segmenter. Anret ved siden af sværdfisken. Hæld lidt appelsinsaft over og stænk med olivenolien.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.936 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her