Logo

Carpaccio med råstegte kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Til 2 personer:

1 pk. Carpaccio med dressing og reven parmasanost
2 skrællede bagekartofler
1 bk. rucola
Salt og peber

Tilberedning:
Anret kødet på to tallerkener. Hæld dressing henover sammen med reven parmesanost. Skær kartoflerne i både og steg dem gyldne i lidt varm olivenolie. Krydr med salt og peber. Anret med rucola og evt. lidt ekstra reven parmesanost.
---------

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.400 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her