Logo

Carrysuppe med kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g løg
100 g skive selleri
100 g gulerod
2 tsk karry
2 spsk olivenolie
1 l. hønsebouillon
100 g madæble
1 dl ris
1 tsk timian
salt og peber
200 g grønne druer
200 g kogt kyllingekød i tern
1 dl fløde 13%

Hak løg og selleri i foodprocessoren.
Skær gulerødder i skiver på foodprocessoren.
Karry svitses af i en gryde – tilsæt gøntsagerne og svits dem.
Hæld bouillon, æble, ris, timian, salt og peber ved.
Lad suppen småkoge i 14 min. eller til risene er kogte.
Sluk for gryden og tilsæt druer, kyllingekød og fløde, som varmes igennem ved eftervarmen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.914 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her