Logo

Cassatais

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dl sukker
½ dl vand
2 ½ dl mælk
1 tsk vaniljesukker
en anelse salt
3 dl piskefløde
½ dl marsalavin eller hvid portvin
1 dl korender eller rosiner
3 spsk syltet appelsinskal
10 grønne cocktailbær i Marachino
10 røde cocktailbær i Marachino
 
Giv sukker og vand et opkog og lad sukkerlagen afkøle.

Bland sukkerlage, mælk, vaniljesukker, salt og piskefløde sammen.
Bland korender eller rosiner og vin i en skål og lad det stå 5 min.
Hæld det derefter i flødeblandingen.
Tilsæt finthakket appelsinskal.
Skær cocktailbærrene i mindre stykker og bland dem i massen.
Hæld massen i en ismaskine og lad den køre 30 min eller i en form og stil den i fryseren i ca 5 timer.
Fra ismaskinen hældes massen i en form og fryses i mindst 1 time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.266 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her