Logo

Catharinas familie kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4-6 store kyllingelår
1 løg
1-2 porre
200 g champignon
2 spsk chili / hvidløg
1 hel peberfrugt skåret i tern
gulerødder
salt og peber
lidt olie
 
En bradepande smøres med olie eller margarine.
Grønsager skæres i tern og lægges i bunden og kyllingen lægges ovenpå. derefter hældes chili / hvidløg over, efterfulgt af salt og peber.
Kommes i ovnen ved 200°C i 1 time og 15 min.
Spises med ris eller kartofler, renset og skåret over på midten og krydret med fx basilikum eller efter smag.

 
Tips:Det afhænger helt af ovnens evne med hvor lang tid kyllingen skal have. Du kan evt. skære i kødet og se om det er færdigt. Er du i tvivl så giv det lige 10 min ekstra.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.557 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her