Logo

Ceasar salat med frisk parmesanost og brødcroutoner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

1 Romain salat
1 æggeblomme
2 salte ansjoser
1 dl olivenolie + olivenolie til stegning
100 g frisk reven parmesanost
3 fed hvidløg
3 skiver godt Italiensk brød skåret i tern
salt og peber

Rens salaten grundigt og lad den dryppe af. Blend æggeblomme med ansjos og tilsæt olivenolie lidt efter lidt. Tilsæt halvdelen af parmesanosten. Varm lidt olivenolie på en pande og rist først hvidløgene indtil de bliver gyldne og tilsæt derefter tern af brød. Når de er gyldne tages de fra. Vend salaten med den gode dressing, brødcroutoner og resten af parmesanosten. Server med det samme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.918 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her