Logo

Chai latte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sådan tilbereder du en stor kop chai latte

 

100 g hjemmelavet chai-blanding (ca.) passer til 8 kopper:

 

8 spsk stærk sort Assam-te

2 tsk ingefær (knust eller stødt)

2 tsk kanel (knust eller stødt)
2 tsk kardemomme (knust eller stødt)
15-20 knuste peber­korn

6 knuste nelliker

Sådan tilbereder du een (1) stor kop chai latte:

Hæld 1,1 dl kogende vand, fx fra en el­kedel, over i en gryde.

Ryst chaiblandingen meget grundigt og tilsæt dernæst en stor spsk chai-blanding med fuld top, til vandet og lad det koge op én gang, mens du pisker lidt i det.

Tilsæt dernæst 1 dl øko mælk og lad det koge op igen én enkelt gang og pas på, det ikke koger over.

Kom cirka 1-2 tsk øko sukker i og rør til det er opløst (kan doseres efter smag).

Hæld det igennem en finmasket si og server det dampende varmt med een sprød økologisk småkage til.

 

(Assam-te er den bedste til chai, men du kan også blande med andre typer sort te).

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.857 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her