Logo

Champagnesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 hakkede skalotteløg
50 g smør
2 dl champagne (eller hvidvin)
1 dl fløde
salt, peber
50 g koldt smør i tern
  
Løgene hakkes fint og sauteres i smør, må ikke brune.
Champagnen hældes ved og koger med i 5 minutter.
Fløden tilsættes og koges godt igennem.
Smages til med salt og peber.
Inden servering piskes koldt smør i.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.066 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her