Logo

Champignon a la creme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

375 g rensede champignon
½ lille løg
1 dl hvidvin
5 dl piskefløde
salt og peber
evt. lidt portvin
 
Champignon renses og skæres i kvarte.
Løg pilles, hakkes meget fint og sauteres til det er blevet blankt.
Herefter tilsættes champignon, når væsken er kogt ud af champignonen,
tilsættes hvidvin og dette reduceres til det halve.
Der tilsættes piskefløde og dette reduceres til ønsket konsistens er nået.
Tilsmages med salt og stødt peber og evt. lidt portvin.
Serverer man den til “styk-retter” kan man si lidt af stegefedtet i cremen,
for at tilpasse cremen smagen kødets smag.
 
Tips: Kan serveres som garniture til forskellige stegeretter. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.402 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her