Logo

Champignon-cremesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g champignoner
3 skalotteløg eller 1 alm. løg
1 spsk smør
¾ l. bouillon
1 ¼ dl piskefløde
1 æggeblomme
salt, hvid peber
timian til pynt
 
Hak champignoner og skalotteløg fint.
Gem nogle skiver champignon til pynt
Svits dem hurtigt i smør til de er klare.
Hæld bouillon ved og kog det i 3 minutter.
Tag gryden af varmen og leger suppen fløde og æggeblomme røres
sammen og hældes i under omrøring.
Varm suppen igennem den må ikke koge da æggeblommerne ellers vil skille.
Smag til med salt og peber.
Pynt med champignonskiverne og timian (timian kan undlades).
Serveres som forret

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.025 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her