Logo

Champignon spinatsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g champignon
125 g friske spinatblade
2 stk hårdkogte æg
evt. 1 tsk kapers

Marinade:
saft af 1 citron
lige så meget olie
salt
peber
estragon eller hvidløg

Rens champignon og spinatblade (kassér bladstilke) meget grundigt og skær champignon i skiver.
Pisk ingredienserne til marinaden sammen, og mariner champignon heri.
Stil dem køligt i ca. 1 time.
Snit salatbladene ganske fint ned i en flad serveringsskål.
Hak æggene og strø dem henover den fint snittede salat.
Hæld de marinerede champignon og marinaden over og server salaten.
Kan serveres med lidt kapers.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.351 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her