Logo

Champignonsauce 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g friske champignon
2-3 spsk smør eller margarine
1 dl tør eller halv tør hvidvin (kan udelades og erstattes med bouillon
3 dl piskefløde
1 dl grønsagsbouillon
2 fed hvidløg
2 spsk lys fransk sennep
1 tsk estragon
½ tsk sort peber
salt
sukker

Rens champignonerne og skær dem i tynde skiver. Sauter(steg dem møre) i fedtstoffet uden at de brunes. Tilsæt vin, fløde og bouillon. Pres hvidløgsfed og bland dem med sennep og estragon, hvorefter dette også tilsættes.

Lad saucen simre over kraftig varme, rør ofte i den og lad den få en kraftig konsistens. Tilsæt peber og smag til med salt og evt. sukker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.391 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her