Logo

Champignonsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g friske champignon
75 g smør
lidt citronsaft
1 ½ dl hvidvin
3 dl kaffefløde
1 dl piskefløde
jævning

De rensede hakkede svampe svitses i smør med citronsaft og heri tilsættes hvidvin og fløde og saucen koger i 3-4 min. jævnes og smages til med salt og hvid peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.682 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her