Logo

Champignonsuppe med krydderurter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Champignonsuppe med krydderurter


En spændende og krydret champignonsuppe med estragon, en lækker suppe som er hurtig at lave og servere fx som en forret til lidt let aftensmad.


#

3 spsk solsikkeolie
1 løg
2 laurbærblade
1 tsk merian
1 tsk estragon (eller andre krydderurter)
250 g champignon
4,5 dl grønsagsbouillon
5 dl rødvin
2 spsk tomatpuré
2 spsk persille, hakket  
flûtes
citron 
*


Finthakket løg og krydderurter sauteres ca. 5 min i olien.
Champignon tilsættes og det sauterer yderligere i 5 min.
Derefter kommes bouillon, vin, pure og persille i, det koger i 30-40 min.
Laurbærblade tages op og suppen serveres med brødet og citron.


Champignonsuppe med krydderurter



Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.665 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her