Logo

Chili-fersken suppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

En sjat olie
2 fed hvidløg
4 spsk karry
1 terning grønsagsbouillon
2 tsk knust chili
1 stort løg
1 ds ferskner
1 ds hakkede tomater
200 g rejer
 

* Tilberedning

Karry og chili svitses i olien og fersken saften hældes i.
Løg, hvidløg, tomater, bouillon og ferskenerne hældes ved.
Suppen spædes med lidt vand inden du blender den så den får den rette konsistens.
Til sidst kommer du rejerne i og suppen er klar.
Ciabatta brød er lækkert til.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 4.857 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her