Logo

Chili og hvidløgsrejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#

350-450 g store rå rejer
2 røde chilier
6 spsk olivenolie
3 fed hvidløg knust
salt og friskkværnet peber
*

 
Fjern hoved og skaller fra rejerne og lad halen sidde.
Halver chilierne og fjern frøene.
Varm olien op i en tykbundet pande eller gryde og kom rejerne, chilier og hvidløg ved.
Steg det hele på kraftig varme til rejerne er røde og stegt igennem.
Krydr med salt og peber.
Serveres straks rygende varme med god vin og et godt brød.




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.357 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her