Logo

Chilichutney med agurk og citrus

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 agurker
8 drueagurker
2 rødløg
500 g tomater
¼ hvidkål
2 Serrano eller 1 Thai chili
Saften fra 3 appelsiner
Saft af ½ rød grapefrugt
saft fra 2 lime
1 spsk salt
 
Skræl agurkerne, fjern kernerne og skær dem i skiver.
Drys dem med en halv spiseskefuld salt og lad dem trække et øjeblik. I
mellemtiden grovhakkes drueagurkerne, rødløg finthakkes, tomater skæres i tern, hvidkål skæres i fine strimler og til sidst skæres den kernefri chili i fine tern.
Alle grønsager lægges i skål og overhældes med citrussaften, salt og
blandes herefter grundigt sammen.
Bør stilles i køleskab 3 dage inden servering.
Servér denne elegante chutney til sommerens grillfester eller til de
hjemmelavede hamburgers eller til en gang grillede pølser.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.215 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her