Logo

Chiliflamberede jomfruhummerhaler med chorizo

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

75-100 g chorizo pølse skåret i tern
16 jomfruhummere, klip rygskjoldet op fjern tarmen i ryggen
Koldpresset jomfruolivenolie
Kryddersnaps med chilifrugter og honning el. alm. Brøndums Klar

Chorizoen steges i lidt olie på en varm pande til de begynder at tage farve.
Jomfru-hummerhalerne smides på panden og steges igennem i 3-4 minutter sammen med chorizoen.
En god slat chilisnaps hældes på panden og der sættes ild til hele molevitten.
Når ilden er brændt ud, serveres retten, sammen med chilisalat, chilipasta og et godt brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.258 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her