Logo

Chilikoteletter med squashpakker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 nakkekoteletter (ca. 2 cm tykke)

Sauce:
½-1 chili efter smag
1 fed hvidløg
4 spsk tomatpuré
1 spsk citronsaft
1 tsk honning

Kartoffelspid:
700 g ensartede små nye kartofler
1 kvist frisk rosmarin
1 spsk olie

Squashpakker:
2-3 squash, ca. 500 g
1 lille løg
4 stykker soltørrede tomater i olie
1 fed hvidløg
½ bundt persille
¼ tsk citronpeber

Tilbehør: Flutes, 200 g

Flæk chilien, fjern kernerne og skær den i meget små terninger. Pres hvidløget.
Rør ingredienserne til grillsaucen sammen.
Pensl saucen på koteletterne.
Lad dem trække i køleskabet, mens resten forberedes.

Skrub kartoflerne.
Kog dem godt og vel halvmøre i letsaltet vand.
Hæld vandet fra kartoflerne og køl dem af.
Sæt kartoflerne på grillspid og drys rosmarin på og stil dem til side.

Skær squashen i ca. 1 cm tykke skiver og løget i tynde skiver.
Kog squash og løg 2 minutter i letsaltet vand og hæld vandet fra.
Fordel squash, løg, tomater i små tern, hakket hvidløg og hakket persille på fire stykker alufolie.
Krydr med salt og citronpeber og luk pakkerne.

Grill koteletterne ca. 8 minutter på hver side, til de netop er gennemstegte.
Krydr dem med salt.
Læg squashpakkerne på grillristen og lad dem grille 10-12 minutter, til squashene næsten er gennemstegte, men stadig har bid.
Pensl kartoflerne ganske let med olie.
Grill dem 4-5 minutter på hver side.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.119 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her