Logo

Chilirødkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Et halvt rødkål
2 finthakkede skalotteløg eller et rødløg
1 dl æbleeddike
1 dl bærsaft - ribs, solbær eller blåbær lidt brombær eller tranebær
havsalt og friskkværnet sort peber
1 spsk akaciehonning
vaniljekorn fra en stang vanilje
lidt frisk revet ingefær
1 hel rød chili
salt og peber
 
Snit rødkålen fint. Kom løgene og kålen i gryden og lad det sautere i egen
væske under omrøring.
Kom resten af ingredienserne ved og lad kålen passe sig selv ved svag varme ca. 10 min. - så der stadig er bid i den.
Den hele chili og de tomme vaniljehylstre serveres med, men spises ikke, men de har sammen med ingefær, givet en skøn smag til retten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.902 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her