Logo

Chilisauce-olie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

som hos sharwarma-forretningen
 
Tørret chili i "flager" (købes i små dåser)
god olie fx. solsikkeolie eller olivenolie hvis man synes
evt. presset hvidløg
salt, peber og lidt spidskommen
evt. lidt limesaft
 
Bland tørret chili i flager, olie, lidt spidskommen, evt. presset hvidløg,
salt, peber evt. lidt limesaft og lad det trække adskillige timer inden
brug - gerne flere dage.
 
Tips: hvidløg forringer holdbarheden og saucen skal derfor bruges 
hurtigere end uden hvidløg, 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.093 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her