Logo

Chilistegte kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer:
1 kg nye kartofler.
1 spsk olie.
1 spsk smør.
½ rød chili.
1 stort fed hvidløg.
rosenpeber

Skrub kartoflerne, kog dem møre og afkøl, Varm olien på en pande, smelt smørret i olien og steg kartoflerne, til de er gyldne og sprøde. Hak chili og hvidløg fint og drys det over kartoflerne, lige før de er færdige. Drys med friskkværnet rosenpeber og server kartoflerne varme.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.898 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her