Logo

Chilisuppe med nudler og kødboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 røde chilifrugter
2 fed hvidløg
35 g smør
4 dl hønsebouillon
3 dl oksebouillon
3 tsk koncentreret tomatpuré
1 dl piskefløde
100 g suppenudler
200 g kødboller
salt og friskkværnet peber
Pynt: 2 peberfrugter
Tilbehør: Godt brød
 
Flæk chilifrugterne og fjern kernerne.
Hak chili og hvidløg fint og svits dem i en gryde tilsat smør.
Tilsæt hønse- og oksebouillon og lad suppen koge i ca. 10 min. ved svag
varme.
Kog suppenudlerne og kødbollerne efter anvisningen.
Tilsæt tomatpuré og piskefløde samt suppenudler og kødboller og kog
suppen op.
Smag til med salt og friskkværnet peber.
Anret suppen i portionsskåle og pynt med finthakket peberfrugt.
Server med godt brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.574 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her