Logo

Chokolade-cognacfromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

7 blade husblas
100 g mørk chokolade
3 pasteuriserede æggeblommer
4 spsk sukker
3 spsk cognac
2 ½ dl piskefløde
3 pasteuriserede æggehvider
 
Pynt:
flødeskum
reven chokolade
 
Udblød husblassen i koldt vand.
Smelt chokoladen og lad den svale.
Pisk æggeblommer og sukker godt sammen.
Knug husblassen fri for vand og smelt den over vandbad eller i mikroovn.
Lad den blive håndvarm.
Rør den afsvalede chokolade og cognac i æggemassen.
Rør derefter husblassen i en tynd stråle i chokoladeblandingen.
Pisk fløde og æggehvider stive hver for sig.
Vend først flødeskummet og dernæst de piskede æggehvider i chokoladeblandingen.
Bland det forsigtigt.
Hæld chokoladefromagen i 6 portionsglas og stil dem koldt 2-3 timer.
Pynt med flødeskum og reven chokolade ved serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.217 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her