Logo

Chokolade lagkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 chokolade eller lyse (billigere) lagkagebunde
½ liter piskefløde
3 dl flormelis evt. mindre hvis den ikke skal være så sød
2 dl cacaopulver (gammeldags uden sukker) evt. mindre
 
Pisk fløden stiv.
Vend flormelis og cacao i, til det er helt blandet med flødeskummet.

(Brug evt. en sigte så du undgår klumper)
Chokolade-cremen fordeles imellem bundene.
Husk at gemme creme, da der også skal være creme på toppen og siden af kagen.
Pynt fx med sølvkugler, krymmel eller violer.
 
Tips: brug evt. mindre cacao og flormelis end der står i opskriften, da den er meget sød og har kraftig chokoladesmag.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.634 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her