Logo

Chokoladebudding 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 blade husblas
100 g mørk chokolade
1 dl stærk kaffe
5 dl sødmælk
3 æggeblommer
4 spsk sukker
2 ½ dl piskefløde

Tilbehør:
flødeskum
reven chokolade

Udblød husblasen i koldt vand.
Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt den forsigtigt i den varme kaffe.
Tilsæt mælken og brind det i kog.

Pisk æggeblommer og sukker tykt og skummende.
Pisk lidt af den kogende chokolademælk i æggene og hæld det derpå tilbage i gryden.
Varm cremen til kogeunktet, den må ikke koge, så skiller den.

Tag gryden fra varmen, knug husblasen fri for vand og smelt den direkte i den varme creme under omrøring.
Lad cremen blive kold.

Pisk fløden til skum og bland forsigtigt flødeskummet i chokoladecremen, når den begynder at tykne. Hæld buddingen i en skål og stil den koldt for at stivne. Pynt med flødeskum og reven chokolade.
Tips: Buddingen kan også hældes i en skyllet form og vendes ud på et fad ved serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.059 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her