Logo

Chokoladeis med appelsinlikørsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ dl appelsinjuice
1 spsk sukker
2 spsk orangelikør
1 æggeblomme
1 dl kaffefløde eller piskefløde
½ l chokoladeis
ristede mandelflager
8 store jordbær
kviste fra citronmelisse
 
Hæld appelsinjuice i en kasserolle, gerne med teflon.

Tilsæt sukker, appelsinlikør, æggeblomme og fløde.
Lad saucen simre under stadig piskning til den bliver tyk.
Lad den køle.
Fordel saucen på desserttallerkener.
Læg 2-3 kugler chokoladeis pænt anrettet på hver tallerken.
Drys med mandelflager.
Del jordbærrene og læg de halverede jordbær ved siden af isen.
Pynt med kviste af citronmelisse og servér. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.242 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her