Logo

Chokoladeis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 dl fløde
3 æggeblommer
2-3 spsk flormelis eller sukker
100 g mørk chokolade eller 4 spsk cacao
2 dl piskefløde, pisket

Bland fløde, æggeblommer, og sukker i en gryde.

Varm blandingen igennem under kraftig piskning, til cremen er tyk, den må ikke koge.

Bræk chokoladen i småstykker og smelt den i den varme creme.

Lad cremen køle af.

Pisk af og til i den.
Frys cremen 4-5 timer.

Tilsæt den piskede fløde under omrøring, når isen er halvt frosset.
Lad isen fryse færdigt.
Vend isen ud på et fad, eller skær den i skiver.
Pynt med flagede, ristede mandler og flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.029 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her