Logo

Chokoladekage 2 - lav fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g mørk chokolade
50 g kakaopulver
200 g brun farin
1 ¼ dl kogende vand
2 æggeblommer
30 g fintmalet mandler
1 dl hvedemel
4 æggehvider
 
Hak chokoladen og bland den med kakaopulver og brun farin.
Hæld kogende vand over, og rør til chokoladen er smeltet.
Rør æggeblommerne i.
Pisk æggehviderne stive og vend dem i.
Fordel dejen i en springform foret med bagepapir (22 cm i diameter).
Bag kagen ca. 40 min. ved 180ºC på midterste ovnribbe.
Kagen kan pyntes med et drys flormelis ved servering.

Tips: Kagen kan bruges som dessert kage sammen med frisk frugt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.093 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her