Logo

Chokoladekage 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mange gæster siger de synes den ser tung ud, men de spiser den op alligevel.

125 g smør
200 g sukker
5 æg
200 g revet marcipan
200 g mørk chokolade
100 g mørk chokolade til overtræk

Chokoladen smeltes i vandbad. Smør og sukker røres godt sammen. Tilsæt æggene et ad gangen, dernæst marcipan og til sidst den atkølede, smeltede chokolade. Det hele røres til en ensartet masse, der hældes i en smurt springform med en diameter på omkring 22 cm.
Kagen bages ved 200º i ca. 40 minutter. Så snart den tages ud af ovnen lægges finthakket chokolade på kagen og smøres ud, når den er smeltet. Pynt evt. med guldstøv eller lignende.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.728 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her