Logo

Chokoladekage med appelsinskalolie - uden æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 dl hvedemel
4 dl sukker
½ dl kakaopulver
6 tsk bagepulver
2 tsk vaniljesukker
½ tsk kardemomme
½ tsk kanel
200 g smør
6 dl mælk
 
Glasur:
125 g smør
3 spsk vand
2 tsk vaniljesukker
1 ½ spsk kakaopulver
300 g sukker
4 dråber appelsinskalolie
 
Bland de tørre ingredienser, smuldr smørret i, rør mælken i.
Fordel dejen i 2 smurte runde kageforme eller en bradepande med
bagepapir.
Bages ved 200ºC i ca. 40 minutter og afkøles.

Glasur: Smelt smørret i en gryde og rør de øvrige ingredienser i.
Glasuren smøres over kagen på en gang, den stivner hurtigt.
 
Tips: Appelsinskalolie kan købes på apoteket.  Kagen er fryseegnet. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.312 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her