Logo

Chokoladekage med mandler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

140 g smør eller margarine
1 ¾ dl sukker
1 knsp, salt
100 g mørk chokolade
6 æg
1 ½ dl hvedemel
75 g malede mandler
smør eller margarine til formen
rasp til formen

Garnering:
50 g mandelsplitter
100 g mørk chokolade

Rør fedtstof, sukker og salt luftigt.
Smelt chokoladen i vandbad.
Rør 1 spsk chokolade i blandingen ad gangen.
Del æggene og rør en æggeblomme i ad gangen.
Bland hvedemel og malede mandler og rør det i chokoladedejen.
Pisk æggehviderne stive og vend dem i chokoladedejen.
Smør en aflang form med fedtstof og drys den med rasp.
Hæld dejen i.
Bag kagen ved 200°C i ca. 45-50 minutter.
Lad kagen blive kold.
Stik mandelsplitter i kagen, så de stikker ud som pigge på et pindsvin.
Smelt chokoladen i vandbad og hæld den over kage og mandler.
Lad chokoladen blive stiv inden servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.561 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her