Logo

Chokoladekage uden mel 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g sukker
4 æggeblommer 
150 g smør 
150 g god chokolade gerne 70 % 
1 spsk cognac 
1 spsk nescafe 
2 spsk kogende vand 
1 spsk cacao 
100 g smuttede hakkede mandler 
1 spsk karfoffelmel
 
Sukker og æggeblommer piskes stive.
Smør og chokolade smeltes over vandbad.
Mandler cognac nescafe kogende vand kakao og kartoffelmel blandes i
de æg og sukker blandingen sammen med chokoladeblandingen.
Bages i springform ved 175ºC ca. 30 minutter.
 
Tips: Pyntes med flormelis og serveres med friske jordbær eller anden
frisk frugt

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.251 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her