Logo

Chokoladekanin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skærekage

125 g sukker
125 g hvedemel
6 dl piskefløde
5 æg
4-5 spsk færdig chokoladesauce
3 spsk kakao
1 ds syltede pærer
1 tsk bagepulver

1) Pisk æg og sukker stift.
2) Sigt hvedemel, kakao og bagepulver i.
3) Rør forsigtigt til alt er blandet.
4) Hæld dejen op i en smurt springform. 22 cm.
5) Bag kagen ved 175° i ca. 30 min.
6) Afkøles på en rist.
7) Del kagebunden i to. Skær den ene del så der bliver et par ører og en butterfly.
8) Læg delene sammen på en bageplade.
9) Stænk kagen med saft fra pærerne.
10) Skær pærerne i skiver og dæk hele kagen med frugt.
11) Pisk fløden, hold lidt fra til pynt, og bland resten med chokoladesaucen.
12) Dæk figuren med chokoladecreme.
13) Pynt som et ansigt.
Kiwi, hindbær, røde geletoppe M & M's eller lign. til pynt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.135 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her