Logo

Chokoladekugler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g smør eller margarine
100 g sukker
1 tsk vanilje
3 spsk cacao
90 g havregryn
60-80 g kokosmel

Fedtstof, sukker og vanilje røres blødt. Cacao og havregryn blandes i og det røres til alt er godt blandet. Lad chokolademassen stå koldt, så er den nemmere at forme. Den formes derefter til små runde kugler, der rulles i kokos. Lad chokoladekuglerne stå i køleskabet, til de er faste.

Tips: Der kan blandes lidt rosiner i chokolademassen.
Kuglerne er ikke fryseegnede.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.798 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her