Logo

Chokoladelagkage - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 spsk solsikkeolie
50 g sukker
2 tsk sød strø
3 æg
2 tsk bagepulver
200 g hvedemel
2 dl skummetmælk
3 spsk kakao light
50 g hasselnødder
reven skal og saft af 1 appelsin

Fyld:
2 bananer, skåret i skiver
lidt piskefløde
friske el. frosne jordbær

Olie, sukker og sødemiddel røres grundigt sammen.

Æggeblommer røres i en ad gangen.

De øvrige ingredienser røres i.

De stiftpiskede æggehvider vendes i dejen.
Hæld dejen i en smurt springform, og bag kagen på nederste rille i en 175ºC varm ovn i ca. 45 min.
Kagen deles i to, og bananskiver fordeles imellem de to lag.

Fløden piskes stiv, og fordeles i et tyndt lag oven på kagen.

Pynt med hele jordbær.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.679 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her