Logo

Chokolademousse info

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Chokolademousse info

 

Billede: Chokolademousse med kaneldrys på toppen.


Chokolademousse (fransk "skum") er en dessert, der indeholder chokolade. Retten indeholder mange små luftbobler, der giver den en let luftig tekstur. Den kan variere fra let og luftig til cremet og tyk afhængigt af teknikken den er fremstillet ved. Chokolademousse tilberedes typisk med pisket æggehvide eller flødeskum. Husblas kan også benyttes til at gøre moussen stiv. Både hvid og mørk chokolade samt kakao kan bruges til at give retten smag, og den ses pyntet med fx frugt eller som bestanddel i kage.

 

Se de mange chokolademousse opskrifter HER

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.150 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her