Logo

Chokolademuffins med dumlekaramel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 æg
3 dl sukker
6 tsk bagepulver
korn fra 2 vaniljestænger
2 bananer moset med en gaffel
Revet skal fra 1 appelsin
saft fra samme
5 dl hvedemel
1 dl A38 Cheasy
1 dl skummetmælk
6 tsk god kakao
50 g hakket mørk chokolade
Dumlekarameller
 
Pisk æggene grundigt med sukker tilføj resten af ingredienserne undtagen dumlekaramellerne.
Fyld dejen i muffinsforme. Bag kagerne ved 200ºC i ca. 5-6 min. og læg en Dumlekaramel oven på hver muffin.
Bag igen ved 180ºC i ca. 30 min. til de er gennembagte og Dumlekaramellerne er smeltet.
Tips: Man kan godt udelade den hakkede chokolade, hvis man synes at det bliver for vammelt når der også skal Dumlekaramel oven på!
Men det skal lige siges at det nu smager godt med chokolade i.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.928 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her