Logo

Chokoladesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


100 g mørk chokolade
2 ½ dl sødmælk
1 æggeblomme
2 spsk sukker
1 stang vanilje
2 tsk Maizena
*
Bræk chokoladen i mindre stykker, kom det i en gryde sammen med mælk og kornene fra vaniljen.

Varm blandingen op under omrøring.

Stop når al chokoladen er helt smeltet.
Rør æggeblommen med sukker og Maizena og pisk til sidst lidt af den varme sauce op i og rør godt rundt.

Hæld massen op i resten af chokoladesaucen og rør godt rundt.

Server saucen varm eller kold, men rør i den af og til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.687 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
57621-03-2015 15:27:40 karlo V. Andersen
Ja og hvis jeg nu skal lave cup Dänemark til ca. 50 pers. hvordan er "blandingsforholdet så? Cup Dänemark er alm. is (måske vaniljeis)med chokoladesauce. Venlig hilsen Karlo

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her