Logo

Chokoladesnitter 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g hvedemel
50 g kakao
1 tsk natron
250 g sukker
2 tsk vaniljesukker
100 g blødt smør
¼ l. kold mælk
3 æg

Sigt hvedemel, kakao og natron sammen, tilsæt sukker, vaniljesukker, smør i klumper og mælk.
Rør dejen 2 minutter, pisk æggene let sammen og rør dem i dejen i 2 minutter færdig.
Fyld dejen i en lille velsmurt bradepande (30x25 cm ) og bag kagen ved jævn varme (175° ) i 30-35 minutter.
Kagen kan glaseres hel, den kan flækkes og lægges sammen med cremefraiche , eller moccacreme. den kan skæres i fine små snitter, der glaseres med smeltet chokolade eller hvid glasur og pyntes med mandler, citronvendte pærestykker, kandiserede violer, revet citronskal eller hvad man nu foretrækker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.705 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her